cazare disponibila predeal

Wiki Article



cazare predeal langa partie
Iar cele 8 săli de conferință vă stau mereu la dispoziție pentru cele mai bine organizate conferințe. Acest hotel encounter parte din cele mai excepționale și unice locuri de cazare în România.

Pensiunea turistica Casa Ana de three stele (rosu) este amplasata in centrul orasului langa Primaria Predeal la drumul DN1. Pensiunea are finisaje moderne adica tamplarie pvc cu geamuri termopan gresie scari cu balustrada din inox centrala proprie (apa calda si caldura lasting in sezonul rece) si o bucatarie.

Situata in Predeal, la numai five minute de partia Clabucet si five minute de gara, Casa Alexandra deschide portile luxului in stil fashionable. Casa Alexandra ofera gama completa a optiunilor tale pentru o vacanta reusita la Predeal: - ...

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web page World-wide-web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

The place was exceptionally cozy and romantic, impeccably clean up and incredibly warm during our keep. The host kindly advised some takeaway restaurants. The realm is rather silent.

Multe dintre unități NU takeă acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta residence legislatie despre noi GDPR termeni si conditii Get hold of Destinația:

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari ultra-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Aici puteti petrece vacante de vis, avand parte de confortul si linistea mult dorita, toate acestea la un pret fara concurenta. Pensiunea Eden are o capacitate totala de cazare predeal piscina cazare de 22 locuri in twelve camere si un apartament, ...

Cabana pentru doua persoane cu priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A cazare predelut booking fost creata din lemn de brad vechi si aminteste de casele din zona de munte dar cu facilitatile vremurilor actuale.

To see proper selling prices and occupancy info, increase the number and ages of children within your group to your quest.

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative create automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera cazare predeal de craciun si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria. Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Apartament 2 cam Predeal cazare in predeal nunta se găsește în Predeal, la doar 20 cazare in judetul brasov km de Castelul Peleş, și oferă acces la un lounge comun și o terasă, precum și o bucătărie comună.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai ten moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Report this wiki page